Husmorssemester

Jag inser att jag nog faktiskt glömt berätta att jag ska ta mig en tur till Spanien idag. Har ju haft fullt upp med att hantera separationsångest, typ.

Pappa hyr en lägenhet i Malaga en månad och Daniel och Alma var gulliga nog att ge mig ett löfte om att de klarar sig själva 😊och en flygbiljett, i julklapp. Således flyger jag ikväll och kommer tillbaka på tisdag kväll. Det ska såklart bli jättehärligt men för första gången känner jag faktiskt att det är riktigt jobbigt att inte träffa Alma och Daniel på så många dagar. Tidigare när jag varit borta har jag liksom alltid tyckt att det framför allt varit skönt med en paus och att bara få vila upp mig. Just nu känns det kanske inte som det allra viktigaste... Jag tolkar faktiskt detta som ett friskhetstecken i sig, jag är helt enkel mycket piggare nu!

Hur som helst ska jag försöka att inte längta allt för mycket, njuta desto mer av sol, mat och lugn (dock tyckte jag tjejerna i "Mia på Grötö" igår hade en poäng i det där med att njuta på beställning!) och sannolikt lägger jag några slantar på att koppla upp mobilen så att ni också kan få se hur vi har det där nere i söder.

Tills vi hörs igen, kram på er!


Första dagislämningen i tårar

Alma har ju egentligen gillat dagis från första stund och de gånger som hon haft lite tufft vid lämning är lätträknade. Jag känner mig också väldigt trygg i hur bra hon har det där och har faktiskt aldrig tyckt det varit jobbigt att lämna även om hon varit lite ledsen. Idag var det dock lite annat...

Idag var det omöjligt att hålla tårarna tillbaka när jag höll fast henne lite extra länge och talade om för henne att jag älskar henne mest av allt. På vägen hem grät jag ögonen ur mig.

Semester ska ju så klart bli helt underbart men just nu känns 6 dagar utan mina älsklingar bara så fruktansvärt tungt. Bu.


Svårbäddat idag

Frukost-avklädning-påklädning har gått supersmidigt idag och vi var före tidsplanen 😄 MEN så kom bäddmomentet och då var det kört igen.
Pippi skulle baka pannkakor i vår säng. Så var det bara.


Årets julbragdmedalj går till...

... Daniel Åström som kämpat oerhört tappert med ett ordentligt utmanande 1000 bitarspussel och igår lade den sista biten!
Själv skäms jag lite då idén från början var min "hade det inte varit mysigt med ett julpussel att gemensamt lägga under helgerna...?" och med facit i hand har jag verkligen inte varit delaktig! Jag kan lite skylla på min dåliga syn, men nja, det blev inte riktigt som jag tänkt mig helt enkelt.
Daniel har dock som sagt kämpat tappert och förtjänar absolut cred för detta, bra jobbat älskling!


Et voila!

Här är vår hyllning till oss själva och all kärlek som finns i vår lilla familj ❤.


Otålig

Idag kom bilderna som vi ska ha på vår fotovägg. Alma hade knappt hunnit sluta sina ögon för en eftermiddagslur innan jag började sätta dem i ramar. Nu toklängtar jag ännu mer än vanligt tills Daniel kommer hem så att vi kan sätta upp dem på väggen! För lite ska han väl få vara med och påverka va...? Även om det sannolikt blir precis som jag har tänkt... Hihi. 😊

Återkommer givetvis med resultatet!


Snuvig Pippi-tjej

Idag håller jag min lilla älskling hemma från förskolan. Hon är inte särskilt medtagen men näsan rinner lite för mycket tycker jag. Vi tar således en mysdag här hemma. Än så länge har vi hunnit med att rita, leka med lera och göra halsband. Och målat naglarna. Tjejigt värre 😊. Nu kom hon precis på att hennes pappa laddat ner ett Pippi-spel på iPaden, det slår ju det mesta! Nu kanske mamman också kan få på sig andra kläder än mysbyxor...


Försiktiga förhoppningar

Vi är nyss hemkomna från bröllopsmässan i Helsingborg. Vi, eller jag kanske ska hålla mig till att uttala mig om mig själv, har lite försiktigt vågat börja hoppas på att vi ska kunna gifta oss snart... Jag vill ju så gärna vara Daniels fru men jag vill också att vår bröllopsdag ska vara en dag där vi verkligen är pigga och glada och kan fira vår kärlek tillsammans med vår familj och våra vänner. Det har som bekant varit en period där detta inte riktigt har varit möjligt men nu vågar jag så smått börja tänka på detta igen...

Mässan var väl inte jätteimponerande men visst blir man ändå inspirerad och lite pirrigt glad av allt man ser. Som ni kan se var Alma också imponerad men jag kan avslöja att det framför allt var dansare i svarta underkläder som fångade hennes uppmärksamhet! Daniel verkar ju fö också fokuserad... Hm. 😊


So far so good

Lite nysningar och lite snabba humörssvängningar men Alma verkar ändå helt OK. Tror förkylningen kanske fortfarande är "kvar i farstun". Hoppas vi kan mota den. Vi har haft en fin familjeförmiddag med besök på Plantagen, för inköp av växter till köket, och veckohandling på ICA. Tänk vad mycket roligare allt blir när man gör det tillsammans!
Daniel har dessutom hunnit till återvinningen med det som jag städade ut ur garaget i veckan och nu är han ute i skidspåret. Alma ligger inne och snarkar på sitt rum och jag njuter av skidåkning på TV, kaffe och en inredningstidning. Vilken härlig lördag.

Här ser ni en gullig tjej som är mycket nöjd med sin nya mössa som har "samma skärm som Emil" och därför måste den vara på när man kollar på Emil 😍.


Morgonmys i soffan

Jag och Alma kör morgonmys i soffan tillsammans m Tubbisarna. Jag har en trött tjej i knäet.
Det var planerad skidpremiär för Alma idag men med tanke på nattens oroligheter och morgonens nysningar har vi sannolikt en förkylning som står i farstun. Trist. Vi får se hur det blir med den här helgen.
Igår var det i alla fall premiär för hela familjen i badet. Åh så mysigt ❤. En sådan fredagstradition skulle man kunna stå ut med.


Bakom mina nya glasögon...

...kan jag va mig själv.
En nytolkning av en gammal dänga 😊.
I mitt fall ligger det en del sanning i detta.
Jag har idag hämtat mina nya glasögon. De innehållet prima fönsterglas och kommer endast att användas i syftet att gömma min tråkiga svullnad. Är själv nöjd med vad de åstadkommer och jag hoppas på att slippa en del av stirrandet på "stackars misshandlade kvinnan" framöver!


Om att göra förutbestämda ärenden

Dagen var på förhand förutbestämd till ärenden och "socialiserande".
Lämning på förskolan. Avfärd mot stan. Diverse butiksbesök på Väla. Några snabba inköp på IKEA. Hämta post hos pappa. Hämta ut nya glasögon. Lunch med kär vän. Hämtning på förskolan. Och så besök här hemma. En på förhand fulltecknad dag och som såhär i efterhand skulle visa sig bli precis det, men inte desto mindre bra för det! 😄

Det var länge sen jag träffade både Sebastian och Marita och det var kära återseenden. Ni är båda väldigt omtänksamma och har tankat mig med härlig energi idag! Men det var egentligen inte det det här inlägget skulle handla om...

Reflekterade lite idag efter mina inköp nämligen. Idag blev det, trots en väldigt noggrann inköpslista, en hel del spontaninköp... Hm, har hört folk "skoja" om att det är IKEAs affärsidé. Uppenbarligen funkar den fint i andra butiker också... Nedan kan ni se lite bilder. Längst till vänster ser ni vad jag skulle köpa, till höger vad som visst också fick följa med. Hoppsan. Men det blev fina saker! Blev även en uppdatering av underklädersbeståndet men även om den här bloggen är ganska utelämnande så håller jag nog de inköpen för mig själv... Ni får fantisera! Haha.

Ps. Servetter behöver man väl alltid? Och en mössa till 70 % rabatt? Och en blommig vårduk gör väl vem som helst lycklig? Och visst förtjänar Alma sina första trosor...? Dessa tankar kan ha påverkat inköpen... 😊 Ds.


Premiären avklarad

... och testpiloten är mycket nöjd!
Hon skrattade sig igenom sitt första bad och var mäkta imponerad av ljusterapin, "massa färger"!
Det som också var riktigt härligt var att farmor var på besök och fick beskåda premiärdoppet. Att hon en dag skulle sitta i sitt gamla pannrum och se sitt barnbarnsbarn bada i ett spabadkar tror jag inte ens hon drömt om i sina vildaste drömmar... Det känns fint i hjärtat ❤.


Var är träningslusten?

Jag satte på mig träningskläderna imorse för att jag skulle träna direkt efter jag lämnat Alma. Nu är klockan över 12 och har jag tränat? Nej. Jag hittar på miljoner andra saker jag hellre gör!

Min dåliga träningsmotivation har nu resulterat i att garaget är organiserat och städat och att hela ovanvåningen är storstädad! Nog för att jag alltid varit ordningsam och inte haft så mycket emot att städa, men jag undrar lite vad som hände med Anna som hade träning nästan högst på prioriteringslistan?!? Måste hitta henne igen, det är inte hon som sitter här i soffan i alla fall...


En härlig helg

Har vi haft i Malevik!
Vi har njutit av att vara tillsammans...
...i ett mycket fint hus...
... som ligger alldeles intill vattnet så Alma fick sin första naturisupplevelse. Om sanningen ska fram så var lilla fröken mest arg för att det inte fanns skridskor till henne och trött pga en allt för tidig morgon, men det är en annan historia... Här har ni några bilder i alla fall.
Tack Kristin, Carl-Johan, Selma, Tove och Klara för en fin helg.
Hoppas alla ni andra som läser också haft det bra!
 
KRAM på er!
 

I fin form

verkar gårdagens skidlöpare vara även idag! Jag och Alma är stolta över vår älskling! ❤ Nu vet han hur det känns att skida ett halvt Vasalopp...


Lycka är

att få ta ett kvällsbad med en bästis! 😍


I bilen

Vi är på väg upp till kära familjen Ehn i Malevik. Det är ju så klart ett mycket efterlängtat återseende men sen är vi också mycket nyfikna på deras nya hus! 😊 Daniel (och Krigge) ska åka skidor i Ulricehamn imorgon så då passar jag och Alma på att leka med våra favvisar!

Våra Melodikryssrutiner tappade vi fullständigt när vi lämnade Paris men idag satt vi lägligt i bilen kl 10 - perfekt ju! Vi fick ihop det mesta men jag måste erkänna att jag googlade lite på en gammal revyartist... ☺ Får skylla på att det var länge sen sist!

Hoppas ni får en fin helg allihopa.

Kram kram


Det här barnet...

...får man inte hem jättefort från dagis om man säger så... Tur att man inte har bråttom! 😊


Den gick!

Källartrappen var en mindre utmaning.
Bredden på toalettdörren en lite större.
Men utmaningar är ju till för att antas och nu är vårt badkar på plats! Rörläggaren har kopplat in det idag och nu väntar vi bara på elektriker... Sen blir det mys mys mys! 😍Can't wait!


En riktigt bra tisdag

Sitter här i soffan (i min ensamhet) och har en riktigt skön känsla i kroppen (trots min ensamhet).
Idag har det varit en riktigt bra dag. Så himla gutt. Med risk för att ni tycker jag är lite knäpp, så tänkte jag åndå berätta vad som fått mig att må så bra idag.
 
Jag vaknade en timme innan klockan skulle ringa. Detta är jag i och för sig inte så särskilt nöjd med men man får ta det onda med det goda och försöka slå i sig att man sannolikt sovit tillräckligt och dessutom glädjas åt mindre stress på morgonen! Hoppade direkt i träningskläderna för att försäkra mig om att dagens pass skulle bli gjort så fort jag lämnat Alma. Hade en riktigt mysig morgon med henne och lämnade en strålande glad tjej som konstaterade att det kommit SNÖÖÖ och att man kunde busa i den!
 
När jag kom hem tog jag uppvärmningen till träningspasset utomhus. Snöskottning. Här på Nymbergs väg gäller det att hålla efter sin trottoar vid snö annars tittar Uno 85+ på en med onda ögat. Ur skidbrallorna, i träningsskorna och sen blev det styrka och crosstrainer framför Nyhetsmorgon i källaren. När nu även endorfinerna började kicka in blev jag helt ostoppbar! Av bara farten strök jag två maskiner tvätt, dammsög här uppe, städade badrum och dammtorkade. Hade det inte varit för att en sjuksköterska kom på hembesök så hade jag nog även hunnit putsa alla köksluckorna innan lunch...! Hon sinkade mig dock men kanske var det bra med en liten paus ;-). När luckorna var skinande kändes det extra fint att njuta av lunch och en lång skön dusch. Kaffet och chokladbollen efteråt gjorde inte dagen sämre heller...
 
När jag kliver ut strax innan 3 för att hämta Alma är det helt ljuvligt ute. Alldeles vitt på marken, minus 3 grader och sol från klar himmel. Det är verkligen något visst med sol och snö. Jag blir alldeles lycklig. Man blir ju inte mindre lycklig av att hämta hem världens finaste tjej heller... Väl hemma laddade vi batterierna med lite Pippimys framför TVn och sen kom pappa förbi en sväng, Alma blev ju överlycklig som vanligt och det skulle ritas, lekas med lera, sparkcyklas och leka "Alma Hoppetossa" (det betyder hoppa i gästsängen...) Medan de där två roade sig passade jag på att baka knäckebröd (varför vila liksom, men jag var ju så pigg!).
 
Daniel är i Malmö ikväll och kollar på hockey med Rolf och Martin och Krigge (därav ensamheten) så efter middagen roade jag och Alma oss med ett (sista?) bad i badbaljan. Vi har kafferep i badbaljan och hon tvättar tårna på mig, "iiinte knääääna, tokigt" konstaterar hon sekunden efter att hon hällt ganska mycket vatten på mig. Tur för henne att hon är så söt...!
 
Lilla älsklingen var sen så trött så att hon vid 19.15 bad om att få gå och lägga sig och jag hann knappt läsa färdigt Lilla Annaboken innan hon somnade 19.30 (det är tidigt för vår lilla tjej). Så som sagt, nu sitter jag här i min ensamhet och summerar dagen. Galet mycket gjort och härlig tid tillsammans med Alma. Hade Daniel varit hemma nu så hade ju denna dagen varit fulländad men han kommer ju om några timmar och det är ju fint det med!
 
Åh vad det är härligt att ha energi igen. Det känns som "gamla Anna" är tillbaka. Eller som Daniel kort replikerade med när jag beskrev min dag på sms. Superwoman!
 
Hoppas ni också haft en sån här riktigt bra tisdag.
 
KRAM på er!
 
Här kommer en bild som är nästan ett och ett halvt år gammal. En riktigt jobbig "period" började ju strax därefter men vet ni, nu närmar jag mig de där forna energinivåerna! Snart flyger vi igen!
 

So far so good

Har precis fått ett spabadkar levererat! Nu är spänningen ooooolidlig om det går ner för källartrappen! Håll tummarna....!


Just nu i Höganäs...

... passar vi på att utnyttja blöjerbjudande och handlar ingredienser till brödbak. Får se om lilla hjärtat också vill att vi ska baka sen... Affären är i alla fall rolig att vara i! ❤


Det gäller att ha lite extra tid

på morgonen när lilla älsklingen först ska prova mammans kläder innan hon klär på sig sina egna...
Söt som få tycker mamman i alla fall att hon är! ❤


Nu njuter jag

av den femte (!!) blomman (vad har jag gjort för att förtjäna detta?!?) med sällskap av en av världens finaste vänner ❤ och av den klassiska menyn "chippa och dippa".
Man kan banne mig inte ha det bättre.


Åh så fint

Blommor gör nog det flesta glada tror jag. Eller vad vet jag, men jag blir i alla fall väldigt glad av blommor. Då och då unnar jag mig själv en bukett men ärligt talat sker det för sällan.

Just nu har vi dock ett hus fyllt av blommor! Tusen tack säger jag därför till Amelie som kom med röda tulpaner igår, familjen Carlsson-Lantz som kom med rosa tulpaner, Tina som idag lämnade en jättefin orkidé och Martin, Malin, Hilmer och Signe som hade en fin ros med sig som passar fint på Almas rum. Ni hade verkligen inte behövt men jag njuter mycket av dem! ❤


I min iPhone

har jag närmare 30 sådana här bilder som jag definitivt inte tagit själv...
Jag har dock en huvudmisstänkt...


Husesyn

Jaha ni. Jag tjatar ju på om hur fint vi tycker att vi har i huset och om hur mycket vi trivs, men jag har ju inte blivit färdig att "bjuda in" er! Igår fick jag i alla fall tummen loss och fotade lite, så VÄLKOMNA HEM TILL OSS!
 
Här har vi vardagsrummet/matplatsen...
Och så två fina sovrum och hall däremellan...
Köket och badrummen gillar vi också. Och som vi längtar efter spabadkaret som förhoppningsvis kommer nästa vecka!
Och så här ser det ut i källaren. Som ni kanske kan ana ;-) återstår renovering i ett rum, men det ligger vi lite lågt med för tillfället. Tills lust och tid och ork dyker upp tjänar rummet som träningsrum, förvaring och gästrum vid behov. Farmors gamla soffor går tydligen även utmärkt att ligga i om det är någon bra fotbollsmatch på TVn...
 
Hoppas detta stillat er nyfikenhet :-).
 
KRAM på er alla som läser, nu är det hög tid att kila bort till dagis!
Anna
 
 

Cirkeln är sluten

Farmor kom förbi i eftermiddag för att hålla mig och Alma sällskap när Daniel är i Polen. Jag "varnade" henne innan att det bara skulle bli något enkelt till middag, men det hade ju så klart ingen som helst betydelse för henne. Plötsligt slog det mig att jag skulle bjuda henne på pannkakor, för tänk så många pannkakor hon har bjudit mig på genom åren!

Så ikväll har vi ätit pannkakor här i "farmors" hus på Nymbergs väg. Hon har lekt med lera med min dotter och haft kafferep. Alma har lärt henne hur iPaden fungerar. Sist men inte minst vinkade VI till HENNE i fönstret som hon gjort till mig/oss i 35 år...

Ibland känns allt bara så himla rätt och härligt. ❤


Just nu

dricker jag kaffe och förflyttar mig 3,5 år tillbaka i tiden.
Som jag lovade mig själv har parisbloggen nu blivit bok. En helt fantastisk dagbok från 3 mycket speciella år.
Perfekt att njuta av tillsammans med en kopp kaffe.

A bientot!


Slut på jullov

Likt för många andra familjer är det idag "slut på jullov" och start på "vardag 2013" för familjen Kenne-Åström. Det innebar att Daniels klocka ringde vid 06, jag och Alma vaknade men småslumrade en stund till. Strax innan 07 var det min tur att kliva upp. Alma hade då somnat till ordentligt igen och det där är allt lite dubbelt. Det är klart mycket enklare att göra sig själv i ordning medan hon sover men om hon sover vid den här tiden innebär det ofta att jag måste väcka henne och då går ju allting betydligt långsammare sen... Vid halv 8 fick jag således väcka henne och sen följer 45 min av extrem "mammalist" för att så smidigt som möjligt äta frukost, byta blöja, klä på sig, borta tänder, få ordning på håret, packa förskoleväskan, klä på sig ytterkläder och komma iväg. Många är ni säkert som känner igen er i detta! Allt gick dock förhållandevis bra idag, jag fruktade lite problem med tanke på att det nästan är 3 veckor sedan hon var på dagis, men jag tror faktiskt att hon nog längtat lite ändå och således kunde jag lämna en glad tjej på förskolan kl 8.30.
 
Jobb för Daniel. Förskola för Alma. Och jag då? Vad är min vardag januari 2013? Kanske kan man tro att jag är sysslolös de timmarna Alma är på dagis men det kan jag meddela att så är inte fallet. Jag har diverse små och stora projekt jag ska ta mig för här hemma och sen ska jag även försöka prioritera mig själv lite mer... Det första jag ska ta tag i är min träning. Det är ju helt galet att det hamnat så långt ned på prioriteringslistan! Nu har jag dock ett väldigt motiverande mål att jobba mot och det är familjen Åströms vecka i fjällen v 10! Utan att överdriva kan jag konstatera att om jag ska kunna åka ner för några backar över huvudtaget så måste jag skaffa mig lite muskler! Således träning prio ett. Jag ser fram emot att meddela er mina framsteg :-).
 
När det gäller min sjukdom så är det nu vardag igen för allt som gäller för den.Det innebär att behandlingarna nu startar igen, med cellgift 2 veckor av 3, veckobesök av teamet för blodprov och annat, tid med arbetsterapeut, tid med sjukgymnast, tid hos psykolog. På torsdag denna vecka och på onsdag nästa ska jag till Lund för förberedande undersökningar inför min operation av tårkanalen vecka 4. Man har nu beslutat att göra den större operationen där man borrar en ny tårkanal för att få ett flöde i ögat igen. Jag hoppas så på att man ska lyckas så att jag ska slippa ha konstant inflammation och infektion i ögat, och förhoppningsvis även bli av med lite mer svullnad kring ögat. Håll tummarna.
 
Som sagt, nu är det slut på jullovet. Nu kör vi vardag 2013. Och den ska banne mig bli bra den!
 
Från början när Alma ville hoppa i soffan tänkte jag bara "ja ja, det gör ju inget, det är bra för motoriken". Nu känner jag kanske att det börjar gå lite över styr...?! Fst det är bra underbart att se sitt barn ha roligt eller hur? :-)
 

Fem anledningar till lycka

1. De positiva beskeden börjar sjunka in och jag känner mig frisk och stark.
2. Daniel har semester och vi har massor av härlig tid tillsammans i familjen. ❤
3. Det mesta av renoveringen är klar och vi kan nu "sitta lugnt" och njuta i vårt fina hus.
4. Jul och nyår har varit fina och vi har haft chans att träffa nära och kära som betyder mycket för oss.
5. Jag är på en ny kortisonmedicinering, som förut att kontrollera min svullnad och ta bort smärta vid ögat och huvudvärk, är ett riktigt "uppåttjack" - jag är hur pigg som helst! 😊

Det är så fantastiskt att äntligen känna att jag mår bra. Hösten har varit otroligt krävande på många sätt och ibland kan jag inte förstå hur vi bara lyckats ta oss igenom allt... Men den lägger vi nu till handlingarna och just nu njuter jag av att må bra och att tro på framtiden!

KRAM på er alla!


En härlig dag i Malmö

Ett snabbt beslut i morse resulterade i att familjen Kenne-Åström styrde pärlan mot Malmö i förmiddags. Det var allt för länge sedan jag träffade familjen Sjögren-Mårtensson (Daniel och Alma något kortare men ändå för länge!) och det kändes så härligt att få spendera en dag tillsammans med dem!
Alma var lycklig som få att få leka en hel dag men Nonne (Noel) och hade inte ens tid att sova middag..
Större delen av dagen spenderades faktiskt på museum, och det kan ju låta väldigt "vuxet" och kulturellt, men ni kan snart se på bilderna vad vi mest hade för oss.. Mycket bus blev det... Och med lite "skiftarbete" tid till att uppdatera varandra om livet. Härligt.
Tack fina Martin, Erica och Noel för en underbar dag,
 
Vi började med lite lunch
 
Sen bar det av till Aquariumet
 
 
På nästa del av museumet blev det mest bus...
 
 
Snart älskling... Du behöver bara liiiite längre armar...
 
Världens finaste busungar!
 
Hoppas ni alla också haft en fin dag.
STOR KRAM till er!
 
 
 

Nyårsfirande på Nymbergsväg

Vilka fina vänner vi har.
Detta kan vi definitivt kontatera efter att återigen haft lyckan att få fira en nyårsafton i detta härliga gäng!
I går eftermiddag anlände 6 vuxna och 5 barn från Göteborg och samtliga konstaterade att det "ju inte alls är särskilt långt mellan Göteborg och Höganäs". Nej, just det. Gott så. Nu kan vi ses ofta! :-)
Det blev nästan exakt 24 intensiva timmar vi spenderade ihop men oj så fint det gick. Det är ju inga problem att vara många i vårat hus! Våra barn är ju dessutom extremt fina och samarbetsvilliga och det gör ju inte saken sämre! :-)
Jag tror dock att vi alla någon gång under det senaste dygnet slagits av tanken att detta nyårsfirandet varit annorlunda. Annorlunda men väldigt bra. Men det är ju inte så konstigt att det blir annorlunda när vi numera också är annorlunda än vad vi var förr. Det är dock precis lika underbart att spendera tid i varandras sällskap!
Här bjussar vi på lite bilder.
 
Vi började med lite fika
 
En hel del häng i Almas rum...
 
 
Mycket god mat fick vi tillsammans ihop (frågan är bara om det var oxfilen eller Bullens varmkorv som var bäst? ;.)
 
 
Discodansen gick detta året av stapeln i barnrummet...
 
Värdfolket 03.30... Jag kan fortfarande knappt tro att jag verkligen var vaken så länge... Definitivt nytt världsrekord! :-)
 
Jag hoppas så klart att ni alla hade en riktigt fin nyårsafton och nu satsar vi på att göra 2013 till ett riktigt bra år - GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
Kram, Anna
 
 
 
 
 

 
 

RSS 2.0