En nakenpromenad

Mitt ringfinger är ute och promenerar alldeles naket då min förlovningsring är på upputsning för att stråla lika fint som sin blivande bästa vän.
Som tur är är resten av mig ganska påklädd då jag också är på promenad för att orka stråla lika mycket som min bästa vän, min blivande man.
Jag samlar på all energi jag kan hitta men egentligen vet jag ju att oavsett energinivå så kommer det bli en underbar dag på lördag för då gifter jag mig med min älskade Daniel, och det blir fantastiskt. ❤


Underbara sommar

Att kunna cykla till dagis kortärmat och att kunna ta sin eftermiddagslur i solen det är ju bara helt underbart. Jag tankar energi...


En (icke) favorit i repris

Idag har jag varit i Lund igen och gjort min tredje "ögonoperation". Det är verkligen ingen trevlig upplevelse... Och för att göra allting lite värre så fick jag inte tillräckligt med bedövning så jag studsade ju på operationsbordet innan de fick rätt på det.
Nu är det i alla fall gjort och nu hoppas jag bara på att slippa förra gångens nära-döden-infektion och att smärtan snabbt ska gå över. Jag har ju inte tid med det här!


Vägen till en mammas hjärta...

... kan gå via magen...
Och hallonmuffins kan nog vara en riktigt bra idé...
Inte för att de här två behöver anstränga sig precis. De har definitivt hela mitt hjärta båda två ❤.


Jag kämpar

Jag ser att ni följer mig och jag förstår att ni undrar hur jag mår. Om ärligheten ska fram så är det väldigt tufft nu. Det är mer än mycket och jag har alldeles för lite energi.
Men jag kämpar. Kämpar för att jag ska må bättre. Jag kämpar för det faktum att vi ska gifta oss om två veckor! Det är inte långt kvar nu... Tänk att jag ska bli Daniel fru. Det blir fint ❤.


Sliten

Bloggen är bortprioriterad för jag måste ägna mig åt att samla kraft.
Jag återkommer snart hoppas jag.


RSS 2.0