Och på det här stället

...trivs båda mina älsklingar.
Således tillbringades tisdagskvällen på IKEA. Vi hann köpa köttbullar med en minuts marginal - phu! Desto gladare är jag dock för att vi äntligen har införskaffat vårt bord till altanen. Då kan man stå ut med köttbullar till middag... 😝


För en månad sen

... upplevde jag några av mitt livs mest fantastiska stunder. Att säga att allt var underbart den dagen är inte riktigt att hålla sig till sanningen, men några stunder var verkligen helt osannolikt fantastiskt underbara ❤. Man kan nog jämföra det lite med att föda barn. En del säger att det är deras lyckligaste dag i livet när de blir föräldrar, men handen på hjärtat, inte alla stunder va...? 😝
En sak är i alla fall säker och det är att att jag älskar att vara Daniels fru, både i lyckliga och mindre lyckliga stunder.


Att våga vinna

I förrgår sneglade Alma på den lilla vattenrutschkanan vid poolen. Kanske var hon lite sugen men inte så sugen så att hon vågade prova. Kanske blev inställningen till vattenrutschkaneåkning inte bättre av att hennes pappa tog henne på en åktur i den stora rutschkanan, en åktur som dessutom slutade i en krasch med hennes farbror och kusin...?
Men så idag när vi var vid poolen så säger hon helt plötsligt "jag vill åka rutschkana". De första gångerna gångerna fick pappan bistå med en trygg hand att hålla i men de andra 43 åkte hon själv med stor förtjusning.
Så underbart det är att se henne utmana sig själv och ta steget när hon själv känner sig redo.
Modiga lilla Alma. Vågar man så vinner man.


Inte riktigt hundra

2/3 av familjen har det toppen. Den sista tredjedelen har det oförtjänt kämpigt, om jag får säga det själv. Överst på min önskelista står en dag när jag inte har ont någonstans...


Ett stopp med bonus

På väg till Hällevik stannade vi till hos Ola och Therese. Och vilket härligt stopp det blev då! Deras stuga ligger ju helt ljuvligt nära stranden och när dessutom Christoffer och Carolin dök upp så kunde vi verkligen inte önska oss mer. God fika, bus på stranden och i trädgården och sen god middag på det. Toppen. Tusen tack!
Sen ska ju Lily ha ett speciellt tack för att hon bjöd på gos i världsklass. Det gillar "tant Anna" ❤.


En tisdag i Lummelunda

Oj vad vi tycker om er! ❤


Sommarlov

... är att kunna mysvakna i pappas famn...
Mina älsklingar ❤.


Ett dygn i Göteborg

Hur bra kan man ha det egentligen?
Jag önskar då inget mer än vad jag fick... Bilderna får tala sitt eget språk.


Livets ljusglimtar

Även om saker och ting är jobbiga och varje dag är en kamp finns det så mycket härligt att glädjas åt.
De senaste dagarna är dessa glädjeämnen starkt sammankopplade med familjen Blomqvist. För vad sägs om kramar av Pippi, otaliga bad i poolen hos mamma och en härlig middag på Bolaget där vi föräldrar både hann njuta av maten och avsluta meningar 😊. Det kallar jag ljusglimtar!

Sen måste vi (jag skryter lite åt Maria och Anders också!) vi berätta att båda våra barn lärde sig simma själv med puffar igår! Heja Alma och Oscar vi är så stolta över er! 😍


Vi njuter på Gotland!

Härliga mms kommer från Kneippbyn där min lilla älskling, ja faktiskt den stora också, träffar Pippi och CO. Sannolikt är detta det största Alma varit med om i sitt snart 3 år långa liv...! 😊
Själv prioriterar jag (lite motvilligt) mig själv. Jag laddar batterier med en dag vid poolen men kaffe och TENS. Helt klart bättre för mig men det är ju inte utan att man längtar efter Alma och Daniel... Ja ja, det kommer förhoppningsvis fler chanser att besöka Villa Villekulla!


Ompackning sker

Det var ju knappt lönt att ställa undan resväskorna den här gången. Tvättmaskinen och strykjärnet har dock fått jobba hårt (vilken tur att jag fått ett Rolls Royce-strykjärn av mamma 😊) när alla semesterkläder behövde återställas. Nu packar vi för Gotland och det ska bli härligt. Poolen, och förhoppningsvis solen, väntar på oss och sannolikt publiceras det snart ytterligare en bild på en liten tokfia som badar...!
Hoppas ni alla har det fint.
KRAM på er


Inte utan vårt Falsterbo

Att få en liten doft av en värld som förr i tiden var allt.
Att få sitta där i gemenskapen och känna suget efter att själv vara på banan.
Att få en dag tillsammans med sin bästa vän.
Att få fnissa över gamla minnen och än en gång låta historien upprepa sig.
Åh, ni må tro att det känns fint.
Detta är en av de där dagarna jag bara är så himla glad att jag fått uppleva.
Mycket kan jag avstå men en dag på Falsterbo Horse Show med Mille vill jag inte vara utan. Tack vännen (undrar vem som vinner nästa år?).


Dagens citat

Morfar erbjöd oss middag och det har väl sällan varit så välkommet som idag. Just nu känns det som jag aldrig mer vill laga mat utan helst kan tänka mig Langleys 5-rätters varenda dag faktiskt.

Hur som helst, under kvällens grillning levererades dagens citat;
"Morfar, man ska inte ha målarfärg i kaffet". Tänk vad klok man kan vara när man snart är 3 år. 😊



Motvilligt avsked

Hej då Korsika.
Vilket fantastiskt möte.
Hoppas vi får chans att återses.




Slut på lugnet

Kommentarer överflödiga... 😊


Lyx för en mamma

Barn och man på barnklubb.
Strandväska packad med härlig bok.
Jag begär inte mer än så...


En lycklig dag

När jag tidigare idag funderade på dagens inlägg rullade det en liten tår ner för min kind. Jag vill tro att det var en lyckotår men den kan nog också varit lite kryddad av ledsamhet.
Idag firar jag och Daniel 5 år tillsammans. Så lycklig jag är för alla underbara dagar vi haft tillsammans. Men så olycklig jag också kan vara för allt vi behöver utstå.
Men vi är väl överens om att kärleken övervinner allt? Bra. Då satsar vi på inte 5, men 55 år till tillsammans. Världens finaste Daniel, jag är inget utan dig.

Här kan ni se lite av allt fantastiskt vi får uppleva...


Frukost på Korsika

Alma har så här långt lyckats välta två stora behållare med corn flakes över hela restaurangen och sedan även tippat en skål med flingor över mig och ner på stengolvet... 😝
Jag tror att det är bäst att vi går till stranden nu...!


Underbart

Vi är nog i Paradiset.
Kan man stanna tiden?


Det gäller att se möjligheter

Ett fotbollsmål.
Ja, det kan man ju sparka in bollen i.
Eller så tänker man i nya banor.
Varför inte klättra upp i nätet liksom?
Sötnöt 😍.


Bara så att ni vet

Igår fick vi en fantastisk present av "min" sjukgymnast. Hon är inte bara otroligt duktig och professionell i sitt yrke, hon har också blivit en vän som funnits där när jag behövde någon. Nu ska hon snart vidare mot nya utmaningar och oj vad jag kommer att sakna henne. Men jag kommer definitivt att använda denna present med glädje och tänka på henne.
Hon har ju förstått precis vad livet handlar om, och bara så att ni vet,
då, nu och för alltid,
Kärleken övervinner allt. ❤


Tuffare än tåget!

Skulle klättervägg vara en utmaning?!
Jag fyller ju snart tre år...! Tokfian...! 😍


Visst finns mirakel

... och för mig är det faktiskt du ❤.


Trångt på frukostbordet

Dagens i-landsproblem.
Frukostbordet är fullt av bröllopspresenter.
Vi är verkligen tacksamma! Vilka underbara vänner och familj vi har ❤.


Lycka

Var ska jag börja? Vad ska jag säga? Jag misstänker att ni kanske undrar hur jag mår och kanske är ni också lite nyfikna på bilder från bröllopet...?
Jag ska skriva mer en annan dag, och förhoppningsvis också ha mer energi till tätare inlägg framöver, men idag nöjer jag mig med att uttrycka min lycka över att jag och Daniel fick en underbar bröllopsdag. Tänk att jag nu är Daniels fru. Nu och för alltid ❤.

Vår fantastiska fotograf, Li Fernstedt, har bjudit oss en liten tjuvkik på några bilder och jag hoppas att hon inte misstycker att jag visar er en...
Min lilla älskling... ❤


RSS 2.0