Härlig påsk

Hej på er allesammans!
Hoppas ni haft en fin påsk. Familjen Kenne-Åströms påsk har varit härlig, av många anledningar tycker jag. Som vanligt är det ju bäddat för lycka när Daniel är ledig och vi får vara tillsammans. Det blir inte  sämre av att jag nu är tillräckligt bra för att kunna äta lite mat igen, onekligen gör detta att man mår bättre! Vi har fixat (läs Daniel och pappa, mest) en hel del här hemma och har haft hantverkare här som putsat och spacklat i källaren så den är nu klar för målning och golvläggning! Det har ju inte direkt varit sommarvärme men solen har i alla fall varit framme mest hela tiden och den bidrar både med energi och viss värme. Till Almas stora glädje är studsmattan nu på plats i trädgården men annars är det faktum att vår lilla tjej haft lite feber varit smolket i bägaren. Vi får hoppas på att den försvinner nu!
 
Idag styrde jag och Alma Volvon mot Mölle och Daniel sprang faktiskt dit (duktigt eller hur?!) för en liten påsklunch hos pappa. Pappa bjöd på en utsökt lunch och till Almas stora lycka fick hon "mata bäääna med moroter" efteråt. När Mille, Per och Kerstin sen kom på besök hemma, ja då såg man faktiskt inte så mycket av den där febern... En fin avslutning på påsken alltså. Här har ni några bilder i alla fall...
 
 
 
 
 
 
Nu tar vi sats igen och hoppas på en bra vecka.
KRAM till er alla som läser!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Sjöblom

Tack för ett mysigt besök hos er tre, alltid lika roligt att träffa er alla. Alma är en väldigt "go" och duktig tjej.
Nu hoppas jag att Alma slipper sin feber och att du blir bättre med utslagen i munnen Anna. Puss och kram till er alla

2013-04-01 @ 21:59:19
Postat av: Veronica

Tänker på dig gumman!!

2013-04-01 @ 22:57:37
Postat av: Åsa och Rydde

Jösses vilken pärs Anna! Robert och Mariel var här i helgen och berättade att du fått komplikationer av operationen och jag ser att du haft ett h-vete. Skönt att du verkar vara piggare. Mycket att se fram emot nu, med ljusare tider och annat. =)

Stor kram till er alla tre från oss fyra <3

2013-04-03 @ 20:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0