En tuff måndag

Inte nog med att man hade en jobbig röntgen idag, strul på sjukhuset gjorde allt ännu mycket värre. Det är kanske lite svårt att förstå men när man har en sådan här tuff grej att gå igenom så förbereder man sig för att klara av alla små moment. När det sen blir strul och ändringar så vill man bara lägga sig ner på golvet och gråta som ett barn. Det är skitjobbigt.

Efter x antal timmar på sjukhuset fick jag i alla fall "bryta ihop och komma igen" på den här vackra platsen. Det kan absolut göras på värre platser. En fin tröst, helt klart.


Kommentarer
Postat av: Åsa och Rydde

Ibland får man gråta som ett barn också, det vet du väl? Vilka jobbiga tider. Fokusera hårt på att denna tunnel också har en öppning och då är det bröllopsdags och bara din och Daniels dag (och Almas också 😍) Håller med, ser ut att vara en bra plats att samla kraft på. Tänker på dig och Daniel. Skickar största kramarna i världen!

Åsa o Rydde

2013-05-20 @ 22:00:44
Postat av: Anna

Kämpa på Anna! Du är så stark. Sparka lite extra på golvet där du ligger så känns det kanske lite bättre. Stor kram till dig från oss i Kalmar

2013-05-21 @ 12:13:35
Postat av: Veronica

Styrkekramar!!

2013-05-21 @ 20:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0